Bij Salon Physique is er een ruime keuze in behandelingen, voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard zijn er reinigingsbehandelingen van een uur tot complete behandelingen van anderhalf uur tot twee uur. Naast gezicht en hals zijn er ook totale lichaamsbehandelingen. Manicure en pedicure. Hier onder ziet u een overzicht van al onze behandelingen, voor vragen neemt u gerust contact met ons op.

Kijk voor ons complete aanbod op de prijslijstpagina.

Specialiteiten

S.P.A : Société Provençale d’Aromatherapie onderscheidt zich van alle cosmetica door het hoge gehalte natuurlijke werkstoffen.

We werken in de salon veel met S.P.A producten. Alle producten van S.P.A.-aromatherapie geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën. Waardoor alle huidfuncties ondersteund en verbeterd worden. Etherische oliën zijn de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen, waardoor ze de huidproblemen kunnen aanpakken.  Meestal bevatten aromatherapieproducten maximaal 3% etherische olie maar S.P.A producten bevatten 100% etherische oliën.  Wij als  S.P.A.-specialisten  werken in de  praktijk met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen!

S.P.A Behandelingen

  • Anti-Aging
  • Couperose
  • Acne
  • Cellulite
  • Afslanken
  • Mycose (kalknagels)

Yentl Oil Cosmetics
Wij zien onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam, als de spiegel van de ziel
Yentl Oil is de eerste die er in is geslaagd een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van hoge concentraties pure Marokkaanse arganolie te ontwikkelen. De arganolie wordt met respect voor de eeuwenoude tradities van de lokale berbervrouw in Marokko gewonnen en daarna volgens de laatste cosmetische innovaties in Nederland verwerkt. Vanwege grote verschillen in kwaliteit en echtheid wordt er voor Yentl Oil producten alleen arganolie gebruikt die biogecertificeerd is en voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole en kwaliteitseisen.

ULTIEME HYDRATATIE – YENTL helpt droge huid te hydrateren

FLUWEELZACHT HUIDGEVOEL – YENTL verzacht de huid direct

ANTI-AGING – YENTL vertraagt huidveroudering

ANTI-WRINKLE – YENTL vermindert rimpels en lijntjes

VERSTEVIGT DE HUID – YENTL boost de aanmaak van collageen

VOEDT DE HUID – YENTL stimuleert de celvernieuwing

STRALEND EFFECT – YENTL beschermt tegen schadelijke stoffen

 

yentl_18b2f