Nieuw Nieuw Nieuw !!!

Sinds kort zijn we gestart met een programma dat zich specifiek richt op huid verjonging en afslanken. Met de BYAS systeem van Wellstar is het mogelijk om op de juiste plaatsen af te Slanken zonder dieet, de huid te verstrakken en er jonger uit te zien!

Het is een uniek systeem waarmee zeker goede resultaten mee behaald worden. Bij ons krijgt U altijd een gratis proefbehandeling waarna een foto gemaakt wordt.

Na tevreden resultaat kunt u kiezen voor een kuur behandeling in de salon, of dat U de body of face lifter wilt aanschaffen voor thuis gebruik.

Werking BYAS Systeem

Elektrische spierstimulatie (EMS)

EMS stimuleert de spieren, waardoor het gezicht of het lichaam zijn natuurlijke modellering terugkrijgt. De huid wordt strakker, doordat spieren extra worden versterkt en ontwikkeld.

De micro-trillingen bereiden de huid voor op de  instroom van speciale gels door diepe massages.

Hierdoor worden de celweefsels door het
Infrarood licht losgemaakt en de intercellulaire ruimten van de diepere huidlagen vergroot, waardoor ze de hoeveelheid van de werkzame stoffen  kunnen ontvangen.

Iontoforese

Infraroodstraling brengt diepe warmte in de huid. Het stimuleert een verhoogde bloedcirculatie. Zo wordt de elasticiteit van de huidstructuur algemeen verbeterd en wordt de huid steeds zachter.

Met zijn werkingsmechanisme van iontoforese, openen de huidporiën zich voor een zeer korte periode, waardoor de geïoniseerde actieve bestanddelen van de speciale serums heel voorzichtig in de diepere huidlagen wordt gekanaliseerd. Daarna hebben ze voor de ontwikkeling van de huid een langdurig effect op de productie van collageen en elastine.

KIJK NAAR DE RESULTATEN…

BindweefselMassage

De bindweefselmassage is een massage die plaats vindt in de diepere huidlagen en heeft als effecten:

* Stimulatie huiddoorbloeding
* Verjonging huidstructuur
* Stress reducering
* Verbetering huidconditie
* Verbetering opname werkstoffen

In kuur vorm samen met de Aromabrassie wordt er een optimaal resultaat bereikt.

prijs in overleg.

Producten

Naast kant en klare producten is het ook mogelijk om een product te mengen dat specifiek op de huidconditie van het (gezicht) lichaam is afgestemd !

 

Detox-Kuur

Voel Je Licht , Voel Je Fit !
Reinig je lichaam met Detox-Kuur Van S.P.A ! De Grote Schoonmaak voor uw Lichaam. Voor een Fit gevoel En een Frisse huid !

 

Afslanken

Werk Nu Aan Je Contour En Sla Straks Een Mooi Figuur ! Door Middel van Lichaamspakkingen In Kuur Vorm

imagesZ4P55R85

 

 

Natuurlijke Zon Producten !

Zon Bescherming Met 100% Natuurlijk Product ! Geen Synthetische conserveringsmiddelen, Kleurstoffen, Parfumstoffen of Zonnefilters .

imagesI1GRY1TN